Liepājroka apvienība «Melnā princese» laiž klajā jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vieni no Liepājas roka karognesējiem - grupa «Melnā princese» - ir ceļā uz savu trešo studijas albumu. Pagājušajā nedēļā grupas dalībnieki Fēlikss Ķiģelis, Elviss Grodums un Edgars Bariss tikās ierakstu studijā «Sound Division», lai sāktu pie tā darbu, ierakstot pirmo singlu.

Jau šonedēļ klausītājiem tiek nodots jaunākais skaņdarbs «Tu aizej». Dziesmas mūzikas autors ir Fēlikss Ķiģelis, bet vārdus sarakstījis Elviss Grodums. Jāatzīmē, ka šajā autoru tandēmā ir iznākuši lielākie grupas «Melnā princese» hiti.

Grupa «Melnā princese» ir dibināta 1996. gadā Liepājā. Mainoties grupas sastāvam, tās kodols nemainīgi cauri laikiem ir palicis Elviss Grodums (bass, vokāls) un Fēlikss Ķiģelis (soloģitāra).

«Melnās princeses» fani šovasar varēs redzēt un dzirdēt grupu koncertējam festivālos «Kurlandia Bike Meet» un «Saldus Saule», savukārt rudenī grupa ar jaunām dziesmām un lielākajiem hitiem sola koncertēt visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu