Noritējusi «X Faktora» pirmā atlase Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau cilvēku pūlis, kas pirms atlases pulcējās Liepājas Olimpiskajā centrā, liecināja – žūrijai nāksies krietni pastrādāt, lai atrastu talantīgākos un labākos!

Starp vairākiem desmitiem pretendentu, no kuriem tālākai dalībai šovā tiks izvēlēti tikai daži, bija dažādu arodu, vecumu un tautību pārstāvji no Liepājas un citām tuvākām un tālākām pilsētām. Starp dalībniekiem bija gan jau zināmāki mūziķi ar lielāku vai mazāku pieredzi uz skatuves, bet lielai daļai dalībnieku mūzika ir aizraušanās, kas līdz šim nav nonākusi līdz plašākai publikai.

Žūrijā jaunās potenciālās Latvijas mūzikas zvaigznes vērtēja dziedātājs Markus Riva, kurš būs arī paša šova vadītājs, mūziķe un producente Maija Sējāne, lokāli ražotā TV satura projektu vadītāja Elīna Jēkabsone, kā arī «X Faktora» producents Guntars Gulbiņš. Kopumā tika izvērtēti vairāki desmiti pretendentu, no kuriem tikai daži tiks izvēlēti tālākai dalībai šovā.

Pēc vairākas stundas garās atlases žūrija atzina, ka šī diena ir nostiprinājusi cerības X Faktora atlasēs atrast tiešām spožus dziedātājus. Īpašs prieks, ka uz atlasi nāk vecuma un pieredzes ziņā dažādi cilvēki, jo piepildīt savus sapņus nekad nav par vēlu!

Atlases notiks visu šo nedēļu dažādās Latvijas pilsētās, sestdien noslēdzoties Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu