Ceļvedis: skrienam pavasarī, stādu parāde, tatāri, sajūtu nakts, roboti u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tik daudzās brīvdienās ir laikus jāplāno, ko pasākt, - tāpēc noteikti iepazīsties ar pasākumiem daudzviet Latvijā!

PASĀKUMI

Sieviešu skrējiens - ieskrien pavasarī

Dāmas, ir laiks ieskriet pavasarī un sveikt to godam, pierādot, cik liels spēks un vienotība patiesībā ir mūsos - sievietēs. Jau piekto reizi kā ierasts - tiekamies Mežaparkā 7.maijā, bet lauzīsim rutīnu un kopējam skrējienam ļausimies jaunā trasē. Uzlādēsim un iedrošināsim viena otru, jo spēcīgas sievietes dod visām sievietēm spēku. Ierastās distances nemainās, bet tiek papildinātas un diena tiek padarīta interesantāka. Trasē būs pieejami dažādi kultūras punkti, kuri rūpēsies un uzmundrinās katru skrējēju. Izaicini sevi 5 km vai 10 km skriešanas, nūjošanas vai iešanas distancēs. Iedrošini savu mazo skrējēju 200 – 1000 metru garam skrējienam vai izklaidē savu mazuli (līdz 2 gadiem) rāpošanas sacensībās. Būs arī jauno māmiņu starts, kas skrējienā vēlas piedalīties ar saviem mazuļiem ratiņos. Visas dienas garumā bērniem būs iespēja darboties atpūtas zonās, kas nodrošinās radošās darbnīcas, sejiņu apgleznošanu, spēles un daudz citu aktivitāšu visai ģimenei.

Rīgas Zooloģiskā dārza filiālē «Cīruļi» notiek Trušu diena

Foto: publicitātes

«Kafejnīca ar noteikumiem» aicina izbaudīt reibinošu pavasari

Foto: publicitātes

«Pulkā eimu, pulkā teku 2017»

Foto: publicitātes

Latvijas Stādu parāde un amatnieku tirgus Siguldā

14. Latvijas Stādu parāde notiks Siguldas Svētku laukumā 5. un 6. maijā, aicinot apmeklētājus no tuvākām un tālākām pilsētām un valstīm. Stādu parādē piedalās tikai Latvijas stādu audzētāji ar mērķi popularizēt stādu audzēšanas nozari. Pasākuma laikā paredzēts arī amatnieku tirgus ar Latvijā ražotām amatniecības precēm un pārtiku, kā arī dārza precēm un tehniku. Šogad pasākumu papildinās arī garšu parāde, kur apmeklētāji varēs iepazīties, degustēt un iegādāties pašmāju garšaugus. Par patīkamu un jautru noskaņu pasākuma dienās rūpēsies Siguldas novada Kultūras centra speciālisti. Jaunums apmeklētājiem būs arī Stādu garderobe, kurā ikvienam būs iespēja novietot iegādātos stādus un pirms došanās prom ar automašīnām piebraukt tiem pakaļ, tādējādi atvieglojot stādu nešanu uz stāvvietām pilsētā. Siguldas Svētku laukumā - 5. un 6. maijā plkst. 9:00-18:00.

Rīgā notiks mīlētākie tatāru un baškīru tautas svētki «Sabantujs»

Foto: publicitātes

Izstāžu centrā «Ķīpsala» norisināsies «Andele Mandele KIDS»

6.maijā plkst.11:00-17:00 Izstāžu centrā «Kīpsala» (Ķīpsalas iela 8) norisināsies Pērļu Medības bērniem - AndeleMandele KIDS, kur 350 māmiņas iztirgos bērniem noderīgas lietas un 120 dāmas izpārdos savu garderobes saturu par cenām, kas nepārsniegs 10 EUR robežu. Zinot to, ka bērni aug pa stundām, šis būs vērtīgs pasākums, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas jūsu mazajam vairs neder, vai arī iemainītu, iegādātos ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām. Ieeja pasākumā no plkst. 11:00 līdz 15:00 3 EUR, pēc plkst. 15:00 bez maksas.

Latvijas Robotikas čempionāts

Sestdien, 6. maijā, plkst. 10 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Elektronikas un telekomunikāciju fakultātē (ETF), Āzenes ielā 12 notiks 10. Latvijas robotikas čempionāts. Tajā septiņās disciplīnās savas prasmes un izcilus robotus demonstrēs robotu būves entuziasti no visām Baltijas valstīm. Pasākuma mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu interesi par inženierzinātnēm un robotiku, kas ir viena no visstraujāk augošajām nozarēm pasaulē. Latvijas robotikas entuziasti ir piedalījušies un guvuši uzvaras tādās prestižās robotikas sacensībās kā Robotex Igaunijā, RobotChallenge Austrijā, RoboGames ASV un Internatiol Robot Sumo Tournament Japānā, apliecinot konkurētspēju pasaules līmenī.

KONCERTI

«Pienvedēji» debijas albumu izdos vinilā, izsludina koncertu

Foto: publicitātes

Raimonds Pauls Ķīpsalā

Foto: publicitātes

Maģiskā sajūtu nakts

Foto: publicitātes

Koncertuzvedums «Latgales gredzens» noslēgsies Liepājā

Foto: publicitātes

Gaismas pilī notiks konkursa «Ineses Galantes talanti» fināls

Foto: publicitātes

IZRĀDES

Laikmetīgās dejas izrāde bērniem «Eksperiments ar apskāvienu»

Foto: publicitātes

Pēdējo reizi iespējams noskatīties izrādes «Sasodītais sarkanais mēness»

Foto: publicitātes

KINO

Otrais festivāls «Kino pedālis»

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu