Znaroks: Uztrauc daudz kas, bet par to es nevēlos runāt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks dalībai pasaules čempionātā (PČ) aicinājis uzbrucēju Aleksandru Radulovu, kurš atteicies pārstāvēt nacionālo komandu. Tajā pašā laikā Vācijas speciālists norādīja, ka komanda ir gatava cīņai par medaļām.

«Radulova trūkums? Mēs viņu aicinājām uz čempionātu, bet viņš neieradās. Tam ir vairāki iemesli, kurus es nevēlos apspriest,» Krievijas medijos citēts Znaroks. «Izlasē visi puiši ir ar cīnītāja raksturu, viņi grauzīs ledu. Šādus jautājumus vairs varat neuzdot.»

30 gadus vecais Radulovs iepriekšējā sezonā pārstāvēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Monreālas «Canadiens», kuras sastāvā regulārajā sezonā 76 spēlēs izcēlās ar 18 vārtu guvumiem un 36 rezultatīvām piespēlēm. Stenlija kausa izcīņas sešos mačos krievu hokejista kontā divi vārti un piecas piespēles.

«Pagaidām nezinu, kam atstāsim rezerves vietu. Vai bijušas grūtības sagatavošanās ciklā? To redzēsim turnīra beigu daļā. Esam krievi un gatavi jebkurai situācijai. Šobrīd daudz kas uztrauc, bet par to es nevēlos runāt,» skaidro Znaroks.

Pasaules čempionāts Ķelnē un Parīzē sāksies 5. maijā un risināsies līdz 21. maijam.

Krievijas izlase čempionātu sāks jau turnīra pirmajā dienā, tiekoties ar Zviedriju, bet 15. maijā tai paredzēta cīņa ar Boba Hārtlija vadīto Latvijas valstsvienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu