Ieva Sutugova noslēdz savu pavasara koncertsēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. aprīlī Dobeles pilsētas Kultūras namā noslēgusies dziedātājas Ievas Sutugovas debijas albuma koncertturneja «Stāsti». Kopā ar savu pavadošo sastāvu - taustiņinstrumentālistu Jāni Miltiņu, dziesmu autoru un ģitāristu Jāni Bērziņu, bundzinieku Dairi Petrauski, basģitāristu Norbertu Skrauci, bekvokāla dziedātājām Laimu Miltiņu un Elīnu Čamperi, kā arī visu koncertu īpašo viesi, komponistu Mārtiņu Braunu, dziedātāja viesojās sešās dažādās Latvijas pilsētās.

Turneja sākās 14. aprīlī Valmieras koncertzālē, turpinājās Valkā, Liepājā, Ādažos, Saldū un ar īpašu koncertu noslēdzās Ievas dzimtajā pilsētā Dobelē.

Vaicāta par nākotnes plāniem, dziedātāja dalās ar ideju par nelielu koncertsērijas turpinājumu rudenī, dodoties uz vietām, kurās šajā pavasarī vēl neizdevās paviesoties. Protams, tuvākajā nākotnē būs arī jauni videoklipi, albuma «Stāsti» singli, kas vēl gaida savu īsto laiku, kad pārtapt vizuālā materiālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu