4. maijā - Baltā galdauta svētki un Siguldas Sporta centra svinīgā atklāšana

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas Republikas neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienā 4.maijā no plkst.12.00 novadnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz Siguldas Sporta centru, lai kopā svinētu Baltā galdauta svētkus un svinīgā ceremonijā atklātu Siguldas Sporta centru.

Turpinot Latvijā sākto Baltā galdauta svētku tradīciju, šogad arī Siguldā tiks svinēta Latvijas otrā dzimšanas diena – diena, kad pirms 27 gadiem Latvijas PSR Augstākā Padome pieņēma deklarāciju par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu – lēmumu, kas atjaunoja Latvijas suverenitāti. Baltā galdauta svētki tiek svinēti visā Latvijā, un pasākuma ideja ir vienkārša: vienot ģimenes, draugus, kaimiņus un novadniekus pie viena galda, ieturēt vieglu, simbolisku, kopīgi sarūpētu maltīti, kā arī pārrunāt ieceres sava pagalma, apkaimes un valsts nākotnei.

4.maijā plkst.12.00 ikviens novadnieks aicināts piedalīties svinīgajā Siguldas Sporta centra atklāšanas pasākumā, kā arī Siguldas Olimpiešu alejas stādīšanā, atbalstot mūsu olimpisko medaļu ieguvējus – skeletonistu Martinu Dukuru, kamaniņu braucējus Andri un Juri Šicus, kā arī bobslejistu Jāni Strengu, kuri teritorijā pie Siguldas Sporta centra klientu auto stāvlaukuma stādīs kokus par godu katrai Latvijai un Siguldai iegūtajai medaļai.

Pēc Siguldas Sporta centra atklāšanas novadnieki un pilsētas viesi aicināti uz Baltā galdauta svētkiem, svinot Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu kopā ģimenēm un draugiem pie galdiņiem teritorijā aiz Sporta centra ar līdzi paņemtajiem cienastiem. Pasākuma apmeklētāji varēs līdzdarboties Latvijas karoga aušanā, kā arī dāvināt savus nākotnes vēlējumus gan Siguldas novadam, gan Latvijai. Mazie novadnieki varēs aizraujoši darboties sportiskās aktivitātēs pilsētas stadionā, savukārt Siguldas Sporta centra multifunkcionālajā sporta zālē ikkatrs novadnieks varēs piedalīties basketbola soda metienu aktivitātē, palīdzot uzstādīt jaunu Siguldas novada rekordu. Svētkos pasākuma apmeklētājus sveiks Siguldas Absolventu orķestris, kā arī Juris Kaukulis un draugi.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu