Fakts izdod videoversiju albuma tituldziesmai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Hiphopa izpildītājs un mūzikas producents Fakts, īstajā vārdā Jānis Šmēdiņš, laidis klajā sava debijas albuma «Vainīgs tu» tituldziesmas video. Dziesmā kā viesmākslinieki piedalās pašmāju hiphopa aprindās labi zināmais izpildītājs Reiks un salīdzinoši jaunais un daudzsološais vietējās trap un hiphop mūzikas izpildītājs Trap Lov€.

Videoklipa autors un montāža - Fakts, operators Ralfs Bikavnieks.

18. maijā klubā «Coyote Fly» notiks debijas albuma koncerts, kur līdzās Faktam uz skatuves kāps Dj Aspirins, kurš plašākai publikai pazīstams kā Red Bull Thre3style pasaules dīdžejčempionāta Latvijas finālists, bundzinieks Edgars Viļums, mūziķi D.O.D., kā arī albuma viesmākslinieki - Pēteris Upelnieks un Trap Lov€.

«Vainīgs tu» ir Fakta pirmais studijas albums, kas tapis laika posmā no 2016. līdz 2017. gadam. Fakts līdz šim sadarbojies, producējis un miksējis dziesmas tādiem mūziķiem un mūziķu projektiem kā Gacho, MESA, Reiks, Agnese Rakovska, Triana Park, Pēteris Upelnieks, Dvīnes u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu