Busuļa albumam «Nākamā pietura» Zelta diska statuss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Divus mēnešus pēc mūziķa Intara Busuļa pēdējā albuma «Nākamā pietura» (skat. recenziju) izdošanas tā pārdošanas rezultāti, neskaitot lejupielādes internetā, sasnieguši Zelta diska statusu. Albums «Nākamā pietura» pārdots vairāk nekā 5000 eksemplāros. Zelta disku saņēmis arī albuma producents un komponists Kārlis Lācis, kā arī albuma izdevējs «deBusul MUSIC».

Intars ir pateicīgs visai savai komandai Abonementa orķestrim, dzejniekiem, kuri piešķīruši daudzveidību albumam, - Mārai Zālītei, Kārlim Vērdiņam, Annai Auziņai, Jānim Elsbergam, Justīnei Kļavai un Ilmāram Šlāpinam. Gintam Stankevičam, kurš miksēja un māsterēja albumu, un visiem mūziķiem, kuri piedalījās albuma ierakstā. Neatsverams paldies klausītājiem, bez kuriem šādu statusu un koncertu nebūtu. Albuma mākslinieciskā noformējuma autors ir Ivo Grundulis (brālis Y) un fotogrāfi Aiga Rēdmane un Ģirts Raģelis.

Albumā iekļautā dziesma «Miglas rīts», kuras mūzikas autors ir Intars, ilgu laiku 2016. gadā atradās radio mūzikas topu pirmajās vietās.

Šobrīd Intars ar kolektīvu ir sācis jaunā albuma prezentācijas koncertu sēriju, pirmais koncerts Daugavpilī izskanēja 29. aprīlī, kurā mūziķiem arī tika pasniegtas Zelta diska statusu apliecinošas balvas, kuru autore ir māksliniece Ieva Gaine.

Šajā vasarā gaidāmi vēl desmit «Nākamā pietura» koncerti Latvijas pilsētās. Skatītāju atsaucība ir bijusi liela, tādēļ sākotnēji izsludināto piecu koncertu vietā organizēti vienpadsmit koncerti. Tuvākie koncerti notiks Cēsīs, Vidzemes koncertzālē, 12., 13., un 14. maijā. Nākamā būs Rēzekne, kur Latgales vēstniecībā GORS notiks arī trīs koncerti 19., 20. un 21. maijā. Savukārt, Liepājā, Lielajā dzintarā būs divi koncerti 26. un 27. maijā. Tūre noslēgsies Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē 16. un 17. jūnijā.

Visi koncerti praktiski ir izpārdoti, interesentiem biļetes vēl ir iespējams iegādāties uz koncertiem Rēzeknē 21. maijā un Jūrmalā. Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu