Kambala un viņa līgava gatavojas šīs vasaras kāzām; tomēr šķīries līgavainis vēl nav

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, facebook

Kaspars Kambala savai izredzētajai Zanei Pertnikai-Gromovai 18. maijā lūdza roku, pasniedzot greznu gredzenu. Tad abi pavēstīja, ka kāzas būšot šā gada pavasarī Latvijā, tomēr, kā raksta izdevums «Kas Jauns», Kaspars vēl nav oficiāli sakārtojis šķiršanos ar savu iepriekšējo sievu - Tifāniju Rondu.

Tifānija uzsver, ka dažādu iemeslu dēļ viņu laulība vēl nav šķirta oficiāli, taču dokumenti tiek kārtoti, lai Kaspars varētu būt laimīgs laulībā ar Zani, raksta «KJ».

Kaspars un Zane vēlas, lai kāzās viņus salaulā mācītājs Māris Lukaševics, kas ir ne tikai Dieva kalps, bet ari dažādu cīņas sporta veidu speciālists un, iespējams, vienīgais latvietis, kurš profesionāli nodarbojies ar reslingu.

Lukaševics nesen žurnālam «Kas Jauns» atklāja, ka ar Kasparu Kambalu ir labi draugi jau piecus gadus un tagad gaida, kad basketbolists noteiks kāzu datumu. Kāzas esot plānotas grandiozas, un pāris vēl neesot ticis skaidrībā, vai pagūs visu nepieciešamo noorganizēt jau šajā vasarā.

Kaspars Kambala, kas līdz šim bija precējies ar amerikānietēm, tagad plāno laulāties ar latviešu meiteni Zani Pertniku-Gromovu.

Pašlaik pāris laiku pavada saulainajā Kiprā, kur kur viņš spēlēja basketbolu Ziemeļkipras klubā Nikosijas YDL7 SK.

Vairāk lasi izdevumā «Kas Jauns».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu