Simona Kubasova: «Ja godīgi, nekad savā sirdī neesmu dzīvojusi Latvijā»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: diāna Kubasova

Modele, skaistuma konkursu dalībniece, modes žurnāliste Simona Kubasova pametusi Latviju un nu par mājām sauc Ņujorku, kur izlēmusi studēt Ņujorkas filmu akadēmijā, šādu lēmumu skaistā sieviete pieņēmusi pēc gada studijām Anglijā, kad sapratusi, ka apgūt dokumentālo filmu radīšanu vēlas vēl padziļinātāk un tas iespējams Ņujorkā.

Izdevumam «Kas Jauns» Simona stāsta, ka viņu vienmēr interesējuši cilvēku stāsti, bet, veidojot dokumentālās filmas, tas ir lielisks veids, kā šos stāstus izstāstīt citiem.

Viena no pirmajām Kubasovas dokumentālajām filmām ir par bezpajumtnieku, kurš pirms deviņiem gadiem cieta avārijā un kļuva par invalīdu.

Runājot par dzimtenes atstāšanu, Simona neslēpj, ka mērķa labad viņai nekad nav bijuši sarežģījumi atstāt dzimteni, jo sirdī viņa nekad nav dzīvojusi Latvijā, tāpēc laikā, kad mitinājusies Latvijā, daudz ceļojusi.

Sākumā Simona uzskatījusi, ka par mājām viņai kļūs Londona, nu, dzīvojot Ņujorkā, viņa saprot, ka patiesās mājas ir tur. Arī Latvija ir īpaša vieta, jo šeit dzīvo ģimene un tāpēc tai ir īpaša vieta sirdī.

Nu Kubasova mitinās Manhetenā, priecājas, ka sācies brīvlaiks, jo skolas laikā, no deviņiem rītā līdz septiņiem vakarā, mācījusies, nu var vēl labāk iepazīt Ņujorku.

Skaistule jau ieguvusi jaunus draugus, bet sazinās arī ar labākajām draudzenēm, kuras visas arī jau aizceļojušas no Latvijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu