Kaspars Kambala vēl nav izšķīries no iepriekšējās sievas, bet jau pošas kāzām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», šajā vasarā laulības ostā plāno iestūrēt basketbolists Kaspars Kambala un viņa mīļotā sieviete Zane Pertnika-Gromova, kaut gan sportists vēl nav izšķīries no savas sievas Tifānijas.

Tifānija stāsta, ka dažādu iemelsu dēļ viņa un Kaspars vēl oficiāli skaitās vīrs un sieva, kaut gan viņa jau iesniegusi dokumentus un kārto šķiršanos, lai Kambala varētu būt laimīgs ar jauno izredzēto.

Bijusī Kaspara mīļotā sniedz jaunajām vīra attiecībām svētību un neslēpj, ka viņu un Kasparu joprojām saista draudzība.

Sieviete plāno tuvākajā laikā ierasties Latvijā, jo vēlas sakārtot savas un Kaspara mazās meitiņas kapa vietu, pāra meitiņa mira piecu mēnešu vecumā.

Kaspars ar jauno izredzēto Zani ir kopā jau vairākus gadus, pagājušajā pavasarī sportists bildināja mīļoto un neslēpa, ka pēc gada plāno apprecēties.

Pāris iepazinās naktsklubā «Mai Tai», kurā Zane strādājusi, bet drīz vien pametusi darbu, lai neizjauktu attiecības.

Kaspars vienmēr rūpējas par Zani, lai viņa nejustos atstāta novārtā, iepriecina ar romantiskiem mirkļiem, arī intīmajā jomā tiem viss ir ideālā saskaņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu