«Precētie pret brīvajiem» - pudeles griešana un kāršu spēle uz izģērbšanos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

1. maija vakara TV3 šova «Precētie pret brīvajiem» brīvais puisis Edgars ir aktīvā dzīvesveida piekritējs, kuram ir svarīgi, lai meitene būtu patiesa un uzticīga. Tomēr šovs paredz, ka no gaidāmajiem trim randiņiem divos viņam melos. Edgars apzinās, ka izaicinājums nebūs no vieglajiem, jo sievietes ir nesalīdzināmi prasmīgākas meles par vīriešiem. Iespējams, tieši šis bija iemesls tam, kāpēc puisis tomēr izvēlējās precēto meiteni.

Randiņš ar Līvu

Foto: TV3

Randiņš ar Elīnu

Abi nododas kāršu spēlei uz izģērbšanos, līdz meitene palikusi tikai apakšveļā. Nu ir pienācis īstais laiks ķerties pie plikumiem, un puisis nolemj tos apgleznot. Bez mulsuma brīžiem neiztikt, tomēr, par spīti sarkšanai un kurioziem, ir arī skūpstīšanās. Elīnas draugs Edgaru neuzskata par konkurentu un samierinās ar abu izdarībām, sakot, ka nauda paliek nauda un ir jāuzvar.

Randiņš ar Santu

Šajā randiņā šķiet, ka vairāk ir sagatavojusies meitene nekā Edgars. Viņai padomā viltība - likt puisim salabot izlūzušās virtuves skapīša durvis, lai domā, ka meitene viena un mājās trūkst vīrieša roku. Edgars ķeras pie «štrumentiem», bet meitenes vīrs, kas visu redz no malas, tomēr uzskata ka puisis ir «patizls» un skapīša roktura pieskrūvēšanai pat skrūvgriezis nav vajadzīgs, jo pats to rokturi pirms tam atskrūvēja ar parastu virtuves nazīti. Randiņa gaitā sarunas Edgaru un Santu satuvina līdz pat fantāzijām par kopīgu «laulības ostu». Puisis lūdz Santu uz romantisku deju un pieliek pamatīgus pūliņus, lai tiktu pie skūpsta… Vīrs par iznākumu ir bezgala priecīgs, jo Santa sevi parāda kā lielisku meli, un kurš gan spētu viņu atmaskot…

Rezultātā uzvar precētie – Edgars izvēlējās Santu, tomēr nepārdzīvo un atklāj, ka šī bijusi lieliska pieredze.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu