Šova «Dejo ar zvaigzni» dalībnieki bauda ekstrēmas atpūtas vakaru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

28.aprīļa vakarā Drifta hallē norisinājās jau otrā šova «Dejo ar zvaigzni» atkalredzēšanās ballīte. Pirms gada šova dalībnieki tikās naktsklubā, šoreiz ballīte tika ieturēta daudz ekstrēmākās noskaņās. Ballītē iztika bez dejām, bet kādas dejas, ja ikvienam gribas vakara gaitā paspēt parunāties ar citiem dalībniekiem, no kuriem vairums nav redzēti veselu gadu.

Pirms diviem gadiem norisinājās pēdējais «Dejo ar zvaigzni» šovs, kurš pulcēja vienuviet gan Latvijas labākos dejotājus, gan dažādās jomās panākumus guvušas personas.

Laikam ejot, nekas nav mainījies, šova dalībnieki joprojām ir draudzīgi un labprāt atrod iespēju pavadīt kopā laiku, gremdējoties atmiņās par šova laiku, pastāstot, kas jauns noticis viņu dzīvē.

Ierodoties Drifta hallē, kurā norisinājās pasākums, ikviens vēlējās izbraukt pa trasi, un daži dalībnieki savā starpā pat rīkoja sacensības, lai pavairotu azartu.

Lielākajā sajūsmā par braukšanu bija balvas «Latvijas lepnums» ieguvējs Mārtiņš Oliņš un uzņēmēja Svetlana Leva, kā nekā viņi dievina ātrumu, azartu un brauciens trasē ir lieliska iespēja iegūt abus.

Vēlāk ballītes viesi varēja spēlēt dažādas galda spēles, baudīt uzkodas, dzērienus, sarunāties, cept sašliku vai vienkārši relaksēties pagalmā, baudot silto vakaru.

Atkalredzēšanās ballīti apmeklēja pavārs Elmārs Tannis, uzņēmēja Svetlana Leva, aktrise Evija Skulte, «Latvijas lepnums» Mārtiņš Oliņš, dejotāja Marta Kalēja, dejotāja Elza Opelte un dejotāja Ilze Jankovska. Daudzi bija ieradušies kopā ar bērniem vai otrajām pusītēm.

Vakara gaitā priecīgus jaunumus saviem šova konkurentiem un draugiem sagādāja «Latvijas lepnums» Mārtiņš Oliņš, paziņojot, ka jau šovasar iestūrēs laulības ostā, tāpat arī dejotāja Marta Kalēja uz īpašo vakaru ieradās kopā ar mīļoto puisi, lai iepazīstinātu savus šova kolēģus ar savu otro pusīti.

Smaidi, smiekli, ekstrēmi braucieni, šašlika smarža, atmiņu stāsti raksturo lielisko vakaru, kas teju kā vidusskolas salidojumi ilgi paliks ikviena atmiņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu