Aktrise Lūsija Heila atklāj, kāpēc atteikusies no alkohola lietošanas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: inst

Aktrise Lūsija Heila, kuru iepazinām seriālā «Pretty little liars», intervijā atklājusi, kāpēc izlēma nogriezt garos matus, kā arī to, kāpēc atsakās no alkohola lietošanas.

Aktrise intervijā atklāja, ka, sasniedzot pirmās popularitātes daļiņas mēģinājusi iederēties visās kompānijās, apmeklējusi dažādas Holivudas ballītes, dzīvojusi kā ekstāzē, jo apzinājusies, ka var darīt teju visu, ko vēlas, un viss tiek piedots, bet drīz vien šī mazā visatļautība pāraug lielās kļūdās.

My little muffin! Reunion in T-minus 13 days ?

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

Slavenība, kura drīz svinēs divdesmit astoto dzimšanas dienu, paziņo, ka tikai pirms gada sapratusi, kas viņa ir, un nu jūtas komfortabli savā ādā, aktrise nogriezusi savus garos matus, un tas palīdzējis atrast sevi un tikt ārā no Holivudas nakts dzīves, ballītēm, kuras to tikai iztukšojušas.

Lūsiju vairāk neinteresē alkoholisku dzērienu baudīšana, naktsdzīve, viņa mēģina sev apkārt radīt tikai pozitīvu auru, iekļaujot tajā pozitīvus cilvēkus.

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

Heila ballīšu vietā izvēlas mājas mieru un laika pavadīšanu kopā ar savu suni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu