Otrajā festivālā «Kino pedālis» varēs baudīt filmas «pop-up» kinoteātros

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @KinoPedalis

No 5. maija līdz 7. maijam Valmierā norisināsies jau otrais festivāls «Kino pedālis», informēja festivāla pārstāve Liena Kreišmane. Festivāla unikālais formāts ir kino baudīšana īpaši iekārtotos «pop-up» kinoteātros Valmierā un tās tuvākajā apkārtnē. Dalībnieki uz kinoteātriem aicināti doties ar velosipēdiem, ļaujot izbaudīt riteņbraukšanu neparastā duetā ar filmu baudīšanu, stāsta Kreišmane.

Šā gada pasākuma krustmāte ir režisore Laila Pakalniņa. 5. maija vakarā plkst.19 ar viņas filmu «Pa Rubika ceļu» Vecpuišu parkā tiks atklātas kino naktis piecos īpaši iekārtotos kinoteātros, piedāvājot daudzveidīgu filmu programmu.

Foto: @KinoPedalis

Savukārt 7. maijā ar kopīgu braucienu Valmieras centrā tiks dots starts piedzīvojumu velobraucienam pa Valmieras un apkārtējo novadu skaistākajam vietām trīs maršrutos - «Ģimeņu pedālis», kas būs ap desmit kilometru garš, «Puspedālis» - ap 20 kilometri un «Dižpedālis» - 45 kilometri. Maršrutu virziens šogad ir noslēpumu miglā tītais Zilaiskalns. Plkst.16 paredzēts brauciena noslēgums un apbalvošana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu