Deniss Ševeļovs sasniedzot 30 gadu vecumu sapratis - dzīvei bez bērniem nav jēgas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Modes blogeris Deniss Ševeļovs, kurš nesen nosvinēja savu 30. dzimšanas dienu, atzīst, ka uzveicis depresiju, kas piemeklēja viņu pēc šķiršanās no mīļotā cilvēka. Tagad blogeris vēlas dibināt ģimeni, jo bez bērniem dzīvei neesot jēgas.

Intervijā izdevumam «Vakara Ziņas» Ševeļovs stāstījis, ka, sasniedzot 30 gadu vecumu, viņa ķermenis par to atgādina arvien vairāk - tā vietā, lai katru nedēļas nogali baudītu atpūtu Rīgas centrā un apmeklētu saviesīgus pasākumus, viņš labāk vēlas pavadīt laiku mājās vai pie dabas krūts.

Deniss, kurš uzaudzis ļoti klasiskā krievu ģimenē ar patriarhālām vērtībām, uzskata, ka šis ir īstais laiks, kad vajadzētu aizdomāties par ģimenes dibināšanu.

«Es apzinos, cik man ir gadu. Mēs tagad dzīvojam patērētāju sabiedrībā, kurā vērtības ir jauneklība un pārpilnība. (..) Šobrīd man ir lielas pārdomas par šo vecuma periodu. Nesen man bija loti liela depresija. Tagad saprotu, ka gribētu bērnus, citādi es neredzu dzīvei jēgu,» pārdomās par dzīvi dalījies modes blogeris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu