Wunder-Baum izlaidis jaunas autosmaržas vasaras sezonai

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Piesātināts aromāts turīgām sievietēm» un «ļoti maigs aromāts hipiju meitenēm» ir tikai daži no Wunder-Baum jaunās gaisa atsvaidzinātāju sērijas aprakstiem.

Kā ik sezonu, pazīstamais smaržīgo «eglīšu» ražotājs Wunder-Baum cenšas pārsteigt autovadītājus (un, kā šķiet, it sevišķi autovadītājas) ar jauniem gaisa atsvaidzinātāju aromātiem.

Daļa no tiem imitē pazīstamu smaržaugu vai augļu aromātus – lavanda, kokoss, persiks un ķirsis ir spēcīgas un atpazīstamas smaržas. Pina Colada turpretim apveltīta populārā kokteiļa notīm, bet aromatizētājā Leder (vāciski – āda) gluži kā parfimērijā apvienotas muskatrieksta, pačūlijas, piparmētras un koka aromātu nokrāsas, tā papildinot automašīnas ādas interjera dabisko gaisotni.

Foto: Publicitātes foto

Svaigu aromātu cienītājiem veltīti Wunder-Baum Everfresh (meža aromāts, pļavas ziedi, svaigs jūras aromāts, zaļa zāle) un jau 60 gadus pārdošanā esošais Fruhling (vāciski – pavasaris), kurš atdarina intensīvu pavasarīga meža smaržu. Pavasara un vasaras kolekcijā iekļauti aromāti ar mazliet personiskāku nokrāsu, piemēram Midnight Chick, kurā apvienotās plūmes, frēzijas, jasmīna, sandalkoka, muskat un vaniļas esences pamudinājušas pozicionēt šo atsvaidzinātāju kā piesātinātu aromātu turīgām sievietēm.

Dāmām, kas vēl izbauda jaunības pārgalvību un vēl ir tikai ceļā uz panākumiem, Wunder-Baum acīmredzot veltījis Daisy Chain ar maigu mandarīna, frēzijas un jasmīna smaržu maisījumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu