Parisa Hiltone kritizē slavenību izveidotās ģimenes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pirms pāris dienām uzņēmēja, realitātes šovu zvaigzne Parisa Hiltone intervijā atklāja, ka pilnībā neatbalsta veidu, kā Holivudā slavenas, visu mīlētas ģimenes audzina bērnus. Parisai nepatīk,ka vairums ģimeņu jau kopš bērnu dzimšanas mēģina pelnīt naudu ar viņu vārdu.

Slavenība neslēpj, ka nereti redzējusi šādas audzināšanas metodes un vēlāk, jūtot, ka prese neliek bērnus mierā, ka viņi nespēj izveidot savu dzīvi un noiet no pareizā ceļa, vecāki vēlas visādi izpirkt savu vainu, dāvājot bērniem dārgas mantas, kas visu tikai vēl vairāk sabojā.

#CoachellaKisses ???????

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Ātri vien slavenību bērni piedalās fotosesijās, kļūst par dažādu zīmolu sejām, saņem dāvanas no dizaineriem, lai tikai viņi to apģērbā dotos ārā no mājas.

Hiltone noliedz, ka šādu audzināšanu saņēmusi savā ģimenē, viņas ģimenē viss balstījies uz darbu, viņas tēvam strādāt iemācīja viņa tēvs un viņai viņas, Parisa nekad nav jutusi, ka vecāki mēģina ar viņu nopelnīt naudu.

Uzņēmēja neslēpj, ka ir gatava izveidot ģimeni un kļūt par māmiņu, tā kā jau pāris mēnešus viņai ir mīļotais vīrietis, šāds attiecību iznākums ir gana reāls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu