«Latvijas kuģniecības» meitasuzņēmums papildinājis floti ar līdz šim lielāko tankeri

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kuģošanas kompānijas «Latvijas kuģniecība» meitasuzņēmums SIA «LSC Shipmanagement» papildinājis tehniskajā pārraudzībā esošo floti ar jaunbūvētu tankeri «Elandra Eagle», pavēstīja «Latvijas kuģniecības» pārstāvji.

Jaunais tankeris «Elandra Eagle» ir paredzēts naftas produktu pārvadājumiem. Tā kopējais garums ir 277 metri un kravnesība - 157 000 tonnu. Tankeris «Elandra Eagle» ir būvēts Dienvidkorejā kuģu būves kompānijā «Sungdong Shipbuilding LTD». «Elandra Eagle» šobrīd ir «LSC Shipmanagement» flotē lielākais kuģis.

«»LSC Shipmanagement» papildina savu tehniskajā pārraudzībā esošo floti ar nākamo kuģi, tādējādi palielinot naftas pārvadājumu maksimālo jaudu. Esam gandarīti par izrādīto uzticību mūsu apkalpes un kuģu vadības komandu profesionalitātei un spējām. Turklāt, flotes papildinājums ir svarīgs notikums, jo tiek īstenota stratēģija palielināt tehniskajā pārraudzībā esošo kuģu skaitu, kas attiecīgi ļauj palielināt darba vietu skaitu kā krastā, tā jūrā,» sacīja «Latvijas kuģniecības» valdes priekšsēdētājs Roberts Kirkups.

Jūnijā «LSC Shipmanagement» floti papildinās tankeris «Elandra Falcon».

«Latvijas kuģniecības» koncernam pieder 16 kuģi vidēja izmēra un «handy» tankkuģu segmentos, nodrošinot darbu vairāk nekā 1300 jūrniekiem no Latvijas. «LSC Shipmanagement» papildus tehniski pārvalda vēl astoņus kuģus, kopumā vadot 24 kuģu floti.

Jau ziņots, ka «Latvijas kuģniecības» koncerns pērn strādāja ar 90,682 miljonu eiro auditēto apgrozījumu, kas ir par 8,6% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt koncerna zaudējumi pieauga 3,6 reizes - līdz 20,987 miljoniem eiro.

Kompānija veic kravu pārvadājumus visās pasaules jūrās un okeānos, apmāca un komplektē starptautiskajām konvencijām atbilstošas apkalpes, kā arī piedāvā kuģu tehnisko menedžmentu saviem un citu kuģniecību kuģiem. «Latvijas kuģniecības» akcijas kotē «Nasdaq Riga» oficiālajā sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu