Aktrise Ketrīna Zeta-Džonsa skaistumkopšanas piederumiem mēnesī tērē 2600 dolārus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Ketrīna Zeta-Džonsa ir viena no tām Holivudas sievietēm, kurai vienmēr izdodas būt perfektā formā, neskatoties uz gadiem. Ketrīna nav veikusi plastiskās operācijas, bet cītīgi rūpējas par savu ādu, matiem, pērkot dārgu kosmētiku, maksājot par to vismaz 2600 dolārus ik mēnesi.

Aktrise Ketrīna Zeta-Džonsa, saņemot neskaitāmus pārmetumus un dzirdot baumas par plastiskajām operācijām, gan noliegusi šo informāciju, gan publiskojusi sociālajos tīklos fotogrāfiju, kurā parāda visu savu kosmētikas sortimentu, parādot, ka ir formā, pateicoties rūpēm par sevi.

My face and body essentials. And no, I don't use them all at the same time. #potions #lotions #love

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Vadoties pēc fotogrāfijas, izdevuma «Daily Mail» žurnālisti izskaitļojuši, ka ik mēnesi, lai saglabātu perfektu formu, slavenība iztērē 2600 dolārus.

Dārgākais krēms aktrises kosmētikas arsenālā ir zīmola «Le Metier de Beaute» krēms, kas domāts vaigiem un dekoltē zonai, krēms maksā 450 dolārus, mazliet mazāk maksā mitrinošais ķermeņa krēms, to slavenība iegādājas par 355 dolāriem.

Krēmu formula ir uzņēmuma noslēpums, bet aktrise tos lieto gadiem ilgi, tātad, to sastāvdaļas ir iedarbīgas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu