Tiešraide: Izziņo Baltā galdauta svētku pasākuma programmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Latvijas Nacionālajā bibliotēkā (LNB) plkst.10.30 tiek prezentēta Baltā galdauta svētku un akcijas «Apskauj Latviju» pasākuma programma. Skaties to tiešraidē!

Pasākuma dalībnieki tiks iepazīstināti ar simtgades svinību atklāšanai veltītajām aktivitātēm, tostarp akcijas «Apskauj Latviju» interaktīvo karti un simtgades ozolu stādīšanas vietām un pasākumiem, kas tos pavadīs. Tāpat apmeklētājiem būs iespēja uzzināt par akcijas laikā īstenotajiem kultūras pasākumiem Kurzemē, Vidzemē, Zemgalē, Latgalē un Rīgā.

Pasākumā piedalīsies kultūras ministre Dace Melbārde (VL-TB/LNNK), iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V), LNB direktors Andris Vilks, kā arī vairākas citas sabiedrībā pazīstamas personas, kuras piedalīsies valsts simtgades atklāšanas pasākumos.

Pasākumā pirmo reizi tiks rādīts Baltā galdauta svētku klips, kurā runātāji dalīsies ar saviem personīgajiem stāstiem par to, ko viņiem nozīmē brīvība.

Baltā galdauta svētki un akcija «Apskauj Latviju» līdztekus Latgales kongresa simtgades pasākumiem 4. maijā atklās Latvijas valsts simtgadi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu