Sešdesmitās jubilejas ieskaņas koncertā Žoržu Siksnu atbalsta viņa mīļotā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Birkenfelds

20.-21. aprīlī dodoties kruīza braucienā uz Stokholmu ar «Tallink» kruīza kuģi «Romantika», gaiteņos, izklaides vietās nejauši varēja redzēt Latvijas estrādes leģendu, dziedātāju Žoržu Siksnu. Tas nav nekāds brīnums, jo 2017.gads ir Žorža Siksnas sešdesmitās jubilejas gads, tiek rīkota īpaša jubilejas koncerttūre, kuras laikā Žorža Siksnas labāko dziesmu koncertu divu stundu garumā varēs baudīt tādās pilsētās kā Alūksne, Liepāja, Rīga un Rēzekne.

Žoržs Siksna – viens no visu laiku pozitīvākajiem, mīlētākajiem, šarmantākajiem latviešu dziedātājiem, kurš, gadiem ejot, nezaudē neko no šīm īpašībām, bet gluži kā vīns kļūst arvien labāks un labāks.

Kruīza laikā Žoržs Siksna un orķestris «Vintāža» ieskandināja jubilejas koncertu sākumu, stundas garumā izpildot mākslinieka populārākās dziesmas, kuras dziedātāja teju četrdesmit gadu ilgajā karjerā ir iespiedušās ikviena latvieša atmiņā, tāpat tās pārdziedātas un iemantojušās popularitāti citās zemēs.

Koncertā neiztika bez visu iemīļotās «Muļķes sirds», «Genovevas», «Leonoras», «Ap Jāņiem Mārtiņos» un daudzām citām dziesmām. Vairumam skaņdarbu koncerta apmeklētāji dziedāja līdzi, kā arī metās trakās dejās.

Vienu no savām dziesmām Žoržs izpildīja kopā ar savu mīļoto sievieti Annu, ar kuru iepazinies, pateicoties tam, ka sieviete apmeklējusi Siksnas pasniegtās vokālās nodarbības. Mīlnieki jau četru gadu garumā pierāda, ka gadu starpībai nav nekādas nozīmes, jo mīlestība neskaita gadus.

Foto: Raimonds Birkenfelds

Koncerta laikā Anna sēdēja zālē un juta līdzi mīļotajam, aplaudējot pēc ikvienas dziesmas un klusi dziedot līdzi, arī Žoržs, pauzēs dodoties uz aizkulisēm, nekad neaizmirsa paskatīties, kur sēž viņa mīļotā un vai viss viņai kārtībā.

Pēc koncerta Žoržs nesteidza pamest koncerta norises vietu, bet labprāt uzkavējās zālē un baudīja Havanas kabarē teātra mākslinieku priekšnesumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu