Modes tirdziņš paraolimpiešu atbalstam

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22. aprīlī Rīgā, Brīvības ielā 137 aizritēs nu jau piektā modīgā izpārdošana. Tradicionāli izpārdošana zem viena jumta pulcēs gaumīgākās un harismātiskākās rīdzinieces. Viena fronte gūs iespēju atbrīvot savu garderobi no pārmērīgā apģērba daudzuma, bet cita - savu garderobi par mērenām cenām papildināt.

Esam sarūpējuši iekārojamākās pērles: apģērbu, apavus, aksesuārus – jaunus un vien pāris reizes vilktus, tādus, kas nav paguvuši zaudēt savu aktualitāti, ar atlaidēm līdz pat 90%!
Jāatzīmē, ka šoreiz viesus gaida ne vien sieviešu, bet arī vīriešu, kā arī bērnu apģērbs un apavi. Pačukstēsim - tostarp arī zīmols Mimimi!
Šoreiz tas būs kas vairāk, kā tikai modīgā iepirkšanās. Konceptuālais mēbeļu un interjera salons MEGALUKS – mūsu pulcēšanās vieta - izpārdošanas viesiem sarūpējis vairāk nekā 500 lielisku piedāvājumu: mēbeles, gaismekļus, spoguļus – ar atlaidi līdz pat 80%!
10% no izpārdošanā un 100% no TAMARIS demokrātisko apavu gūtās peļņas tiks noziedoti labdarībai.

Šoreiz vēlamies atbalstīt paralimpiešus, komandu «Sēdvolejbols»

Ikreiz pasākuma dalībnieki 5-6 stundu laikā savāc 2000-2500 EUR: palīdzībai bērnunamam vai trūcīgām ģimenēm ar slimiem bērniņiem. Šoreiz vēlamies atbalstīt paralimpiešus, komandu «Sēdvolejbols».

Organizatori: «Šoruden Latvijas izlase volejbolā piedalīsies Eiropas čempionātā. Latvijas valsts šim mērķim naudu atvēl, taču tās, skaidra lieta, nav pietiekami. Neraugoties uz to, ka šie puiši ir ar ierobežotām spējām, viņi ir īsti sportisti-entuziasti, kuru gribasspēks un dzīvotprieks sit pāri malām, pārsteidz, iedvesmo un liek ar saviem tautiešiem lepoties.
Komandu sagaida vairāki pārbaudes turnīri - visus izdevumus dalībai tajos viņiem ir jāsedz pašiem. Mēs no sirds vēlamies viņiem palīdzēt. Un mēs to spējam! Bez pārbaudes mačiem, bez speciālās formas šie sportisti dotos uz čempionātu neapbruņoti. Aicinām rīkoties un palīdzēt šo naudu savākt!»

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu