Sestdien Ventspilī startēs BMX čempionāta» jaunā sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervijs Rītiņš

Sestdien, 22. aprīlī, Ventspils trasē ar pirmo posmu startēs jau piektā «SMScredit.lv BMX čempionāta» sezona, kurā kopumā iekļauti četri posmi. Svētdien šajā pat trasē notiks Ventspils BMX kausa sacensības.

Starptautiskā BMX sacensību sezona jau startējusi, bet Latvijā pirmās sacensības tradicionāli notiek aprīļa otrajā pusē. Izņēmums nebūs arī šis gads. Latvijas un apkārtējo valstu sportistus šīs nedēļas nogalē uzņems BMX klubs «Ventspils Spars».

«SMScredit.lv BMX čempionāta» pirmais posms Ventspils trasē sāksies pulksten 13:00, bet izšķirošie braucieni gaidāmi ap pulksten 16:00. Plānots, ka sezonas pirmajā posmā startēs ap 300 dalībniekiem no Latvijas un apkārtējām valstīm.

Šajā gadā «SMScredit.lv BMX čempionātā» iekļauti četri posmi. Bez Ventspils posma, sacensības notiks arī Mārupē, Jelgavā un Valmierā. Sacensību vērtējumā tiks ņemti vērā sportistu iegūtie punkti katrā posmā. Dalībnieki tiks vērtēti gan individuālajā, gan arī klubu/ komandu vērtējumā. Individuālajā vērtējumā iekļautas kopumā 19 dažādās vecuma un meistarība grupas. Piekto gadu pēc kārtas sacensību galvenais atbalstītājs būs «SMScredit.lv».

Svētdien no pulksten 11:00 šajā pat trasē norisināsies Ventspils kausa izcīņas sacensības.

2017. gada sezonā Latvijas čempionāts visās grupās norisināsies vienās sacensībās, kas 1. jūlijā notiks Rīgā. Sezonas otrajā daļā trīs posmos norisināsies Latvijas kausa izcīņa BMX riteņbraukšanā, bet sezona pašmājās noslēgsies ar tradicionālo Latvijas Riteņbraukšanas federācijas kausa izcīņu. Tā 23. septembrī notiks Smiltenē.

SMScredit.lv BMX čempionāta 2017. sezonas kalendārs:

22.04. – Ventspils

13.06. – Mārupe

27.05. – Jelgava

10.06. – Valmiera

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu