Baumo, ka par pāri kļuvuši aktieri Kriss Peins un Sofija Butella

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Romantiskas attiecības, kuras sākas filmēšanas laukumā, nav nekas jauns Holivudā. Runā, ka šoreiz filmēšanas laukumā iemīlējušies aktieri Kriss Peins un Sofija Butella. Baumas par romānu radās, pateicoties pašiem aktieriem, kuri nedēļas nogalē ieradās mūzikas festivālā «Coachella 2017», sadevušies rokās.

Izdevuma «Entertainment tonight» ziņotājs stāsta, ka slavenības izskatījušās iemīlējušies, visu vakaru turējuši viens otra roku un citām slavenībām nav pievērsuši nekādu uzmanību, bet pavadījuši vakaru VIP zonā kopā.

Pēc mūzikas baudīšanas pārītis kopā ar draugiem, aktieriem Patriku Adamsu un Troienu Bellisario devās uz «Nylon midnight garden» ballīti.

Aktieri atteicās kopā pozēt fotogrāfiem, bet tas tiem netraucēja, tiekot ballītes norises vietā, dejot un apskauties.

Slavenības savas attiecības komentē vārdiem, ka ir seni draugi, kas atbalsta viens otru un nereti kopā dodas sabiedrībā, bet apskaušanos un roku turēšanu dēvē par draudzīgu mīļumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu