Ūdrītis pēc avārijas sacer pirmo dzejoli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar vārdu «augšāmcelšanās» Lieldienās katrs saprot ko citu. Piemēram, mūziķim Rolandam Ūdrim jeb Ūdrītim visīstākais augšāmcelšanās brīnums ir dzejolis, ko viņš sacerējis vairāk nekā gadu pēc smagās avārijas. Joprojām ratiņkrēslā, cīnoties par katru kustību un mācoties no jauna agrāk pašsaprotamas lietas, Ūdrītis ar šo dzejoli ir parādījis tuviniekiem un pats sev, ka viņa radošais gars nav salauzts, svētdien vēsta LTV ziņu raidījums «Panorāma».

«Panorāmas» sižetā redzams, kā mūziķis turpina rehabilitāciju ergoterapeites Leldes Kalvānes vadībā, kas, Ūdra sievas Ilonas iedrošināta, palīdzēja Ūdrim sacerēt jaunu dzejoli.

Sākums bija grūts. Tie bija viens, divi vārdi stundā. Bet pēdējās rindiņas jau rakstījās raitāk, un dzejolim ir jēga. «Es, protams, ļoti lepna! Jo dzejolis saucas Ilona Balode!» saka mūziķa sieva. Noskaties sižetu!

Kopš pērnā gada janvāra, kad Ūdris pakļuva zem auto, ģimene pieredzējusi īstu augšāmcelšanos. Jau no paša sākuma, kad ārsti ieteica nelolot cerības, Ilona tomēr ticēja. Tagad, kad Ūdris sarakstījis dzejoli, Ilona tic – viss atkal būs labi. Un kas zina, varbūt viņi abi atkal muzicēs kopā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu