Džonija Depa septiņpadsmit gadus vecā meita sākusi kopdzīvi ar vīrieti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Džonija Depa un Vanesas Paradī meita Lilija Rouza Depa ir tikai septiņpadsmit gadus veca, bet jau dzīvo pieaugušas sievietes dzīvi. Pavisam nesen jaunā modele fotografējās kaila žurnālam un nu sākusi kopdzīvi ar mīļoto vīrieti.

Ne Džonijs Deps, ne Vanesa Paradī neatbalsta meitas izvēli un uzskata, ka viņai ir pārāk agri veidot ģimenes dzīvi ar divdesmit četrus gadus veco modeli Ešliju Staimestu.

Pāra attiecības sākās jau 2015.gadā, nu viņi dzīvo kopā un daudz ceļo, tādā veidā baudot dzīvi un modeļu darbā nopelnītos līdzekļus.

Lilijas Rouzas vecāki uztraucas gan par gadu starpību, gan faktu, ka Ešlijs savas dzīves laikā paspējis apprecēties, kļūt par tēvu un izšķirties.

Tāpat vīrieša modeļa karjera attīstās ļoti lēni, toties Lilijas Rouzas ļoti strauji, viņa fotografējas modes žurnāliem, ir zīmola «Chanel» seja un piedalās pasaulē atzītu zīmolu modes skatēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu