Aktrise Mišela Feifere atklāj, kāpēc bija pametusi Holivudu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Mišela Feifere, kura savas karjeras laikā trīs reizes nominēta prestižajai «Oskara» balvai, beidzot filmēties filmā «The Family», uz četriem gadiem pameta Holivudu. Intervijā slavenība skaidro, kāpēc pieņēmusi šādu lēmumu.

Aktrise pēc četru gadu prombūtnes filmējas kopā ar aktrisi Dženiferu Lorensu filmā «Mother!» un savu prombūtni no Holivudas skaidro ar nespēju izvēlēties scenārijus, jo kādu laiku bijusi izvēlīga un nav spējusi atrast to, ko vēlas, bet tam nav nekāda sakara ar nevēlēšanos filmēties.

Mišela nekad nav zaudējusi mīlestību pret aktiermākslu, bet bija laiks, kad pielāgošanās bērnu grafikiem, iespēja pavadīt laiku ar bērniem un vīru bijusi daudz būtiskāka par jaunām lomām.

Laiks prom no kino spozmes aktrisi padarījis nosvērtāku, laimīgāku un emocionāli sakārtotāku, kas nu Feiferei palīdzēs ar panākumiem atgriezties kino ekrānos.

Par spīti tam, ka aktrisei un viņas vīram rakstniekam Deividam E.Kellijam ir divi pieauguši bērni, Mišela joprojām velta ļoti daudz laika atvasēm.

Pāris apprecējās 1993.gadā un joprojām ir laimīgi kopā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu