Kas ir Šarlote Makinija - seksīgā aktrise, kas reklamē burgerus?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Kas ir Šarlote Makinija (Charlotte McKinney)? Aktrise, kas stājusies Pamelas Andersones vietā uz leģendārā seriāla motīviem balstītajā jaunajā filmā «Baywatch» («Pludmales patruļa») un kas tik seksīgā veidā reklamē burgerus, ka tie jau rādās mums sapņos? Kas ir šī daiļā meitene, kura jau kādu labu laiciņu par seksīgākās blondīnes titulu cīnās ar citu kuplo krūšu īpašnieci, blondo modeli, aktrisi, «Sports Illustrated» vāka modeli Keitu Aptoni? Lūk, daži fakti! Un foto, protams...

Atgādinām, ka 23 gadus vecā Šarlote pirmo ievērību guva pirms diviem gadiem, kad amerikāņu futbola fināla «Super Bowl» laikā kādā reklāmā spilgti iemirdzējās, reklamējot «Carl's Jr.» burgerus. Kopš tā laika viņa filmējusies daudzās citās reklāmās, taču viņas lielais izrāviens Holivudā gaidāms jau maijā, kad uz ekrāniem iznāks jaunā filma «Pludmales patruļa».

Šarlote Makinija
Šarlote Makinija Foto: Vida Press

Šarlote Makinija dzimusi 1993. gada 6. augustā Orlando, Floridā. 17 gadu vecumā viņa pameta skolu, jo skolasbiedri viņu pazemoja viņas lielo krūšu dēļ. Viņa nolēma kļūt par modeli un kā platformu sevis reklamēšanai sāka izmantot foto vietni «Instagram». Jau drīz ar viņu līgumu noslēdza modeļu aģentūra «Wilhelmina».

«Skaidrs, ka mans augums un kuplās krūtis piesaistīja puišu uzmanību, man nebija nevienas draudzenes,» viņa atklāj.

«Man krūtis izauga ļoti agrā vecumā, un es īsti sākumā nezināju, kā ar tām apieties.»

Šobrīd modele apsver domu par krūšu samazināšanu.

Šarlote Makinija
Šarlote Makinija Foto: Reuters/ScanPix

Jaunajā filmā «Baywatch» («Pludmales patruļa») Kinijai iedalīta otrā plāna loma. Filmā redzams arī Holivudas siržu lauzējs Zeks Efrons (Zac Efron), arī planētas seksīgākais vīrietis Dveins Džonsons (Dwayne «The Rock» Johnson) un amerikāņu modele Kelija Rorbača (Kelly Rohrbach), kura leģendārajā sarkanajā peldkostīmā, ko savulaik seriālā nēsāja Pamela Andersone, izskatās neatvairāmi.

Protams, ne mazāk satriecoši izskatās arī Kinija, kuras perfektā auguma formas liks ikvienam vīrietim atkārt žokli. Noskaties rullīti, kurā redzama Kinija seksīgā bikini!

Lai arī modele reklamē burgerus, pati viņa ar šādu pārtiku neaizraujas. «Es dažreiz ēdu vistu,» viņa atklāj.

Foto: Ekrānuzņēmums

Šarlote Makinija ir filmējusies arī kopā ar skandalozo Čārliju Šīnu (Charlie Sheen). Filmā «Mad Families» viņa atveido Šīna varoņa māsu.

«Kad uzzināju, kad filmēšos ar Čārliju, biju mazliet sanervozējusies, taču, kad viņu satiku un sāku kopā strādā, viss bija kārtībā,» viņa atzīst.

«Mad Families»
«Mad Families» Foto: Kadrs no filmas

Aktrisei ir disleksija (smadzeņu attīstības un darbības īpatnība, kuras dēļ daļai cilvēku ir grūti apgūt lasīt un rakstīt prasmi).

«Man ir grūti atcerēties lietas,» viņa atklāj.

Aktrise šobrīd nesatiekas ne ar vienu vīrieti. «Esmu brīva un fokusējos uz savu darbu,» viņa izteikusies.

Seko Šarlotei Twitter (@Char_mck) un Instagram (@charlottemckinney).

Preview with the bomb @doveshore? @sallywangbeauty @frankiepaynehair

A post shared by charlottemckinney (@charlottemckinney) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu