«Greja nokrāsu» aktrise atpūšas seksīgā peldkostīmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Pēc intensīvā darba erotiskajā filmā «Fifty Shades Darker» («Tumsa piecdesmit nokrāsās») galvenās lomas atveidotāja, aktrise Dakota Džonsone (Dakota Johnson) devusies pelnītā atpūtā. Paparaci noķēruši daiļo bruneti baudām sauli, ūdeni un literatūru kādā no Maiami pludmalēm.

Dakota Džonsone
Dakota Džonsone Foto: Vida Press

Dakota baudīja gan peldi, gan zvilnēja pelēkmelnā pītā atpūtas krēslā, sev blakus turot kādu grāmatu. Vai tā ir kāda no E.L. Džeimsas grāmatām? Varam tikai minēt.

Atgādinām, ka erotiskā romāna «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») turpinājuma pirmā filma uz ekrāniem iznāca 14. februārī, bet «Fifty Shades Freed» («Brīvība piecdesmit nokrāsās») nāks klajā 2018. gada 9. februārī.

Rakstnieces E.L. Džeimsas erotiskās triloģijas «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») pirmās daļas ekranizācija ir kļuvusi par popkultūras fenomenu, nopelnot miljonus ne tikai ar grāmatu tirdzniecību, bet arī ar filmu.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu