Rīgā «Gas of Latvia» un «TV Maskava» kopkoncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju elektroniskās mūzikas projekti «Gas of Latvia» un «TV Maskava» (Normunds Naumanis) aicina uz kopīgu koncertu ceturtdien, 13. aprīlī plkst. 21 klubā «One One», Šarlotes ielā 18a. Šajā sastāvā mūziķu apvienība uzstāsies pirmo reizi, radot nebijušu notikumu Latvijas alternatīvās mūzikas skatuvē.

«Gas of Latvia» spēlēs dziesmas no albuma «Swan Lake», kas tikko kā ieguvis «Zelta mikrofona» balvu kā labākais pašmāju elektroniskās mūzikas albums pagājušajā gadā. Kopā ar «Gas of Latvia» dibinātāju Andri Indānu uzstāsies Anna Ķirse (balss, taustiņi) un Undīne Balode (čells), savukārt par īpašu videopavadījumu parūpēsies Zane Zelmene.

Mūzikas projektam «Gas of Latvia» šogad aprit 20 gadi, kuru laikā tapuši vairāk kā 10 albumi un nospēlēti neskaitāmi koncerti.

TV Maskava ir biznesa klases PC laptop un Playstation 4 projekts. Apvienība spēlē deju zālēm pielāgotu ritmisku mūziku, kas ikvienu klausītāju ieved izjustu kustību transā. 2016. gadā TV Maskava izdevusi ierakstus «Refugees Welcome» un «Go».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu