Zīmols «Vaide» prezentē jauno apģērbu kolekciju, kurā īpaši padomāts par lielo izmēru dāmām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

12.aprīlī Latvijā ražoto apģērbu zīmols «Vaide» prezentēja savu jauno pavasara/vasaras apģērbu kolekciju, kura jau, kā ierasts, bija ieturēta spilgtās, gaišās krāsās.

Zīmols «Vaide» rīkoja īpašus pavasara svētkus, iepriecinot apmeklētājus ar plašu un aizraujošu programmu visa vakara garumā - modes skati ar plus size modeļu dalību, tādā veidā parādot, ka zīmolam rūp dažādu auguma proporciju dāmas un ikviena ir pelnījusi izskatīties skaista un iekārojama.

Viesus priecēja arī šarmantās dziedātājas Diānas Pīrāgs uzstāšanās, kura ne tikai apveltīta ar lielisku balsi, bet arī ir liela zīmola apģērbu piekritēja.

Ikviens viesis varēja saņemt stilistu konsultāciju un saprast, kas no jaunās kolekcijas visvairāk piemērots tieši viņa auguma aprisēm, kā nekā nereti mēs iemīlamies kādā konkrētā apģērba gabalā, bet nepadomājam, ka tas, lai vai cik skaists būtu, mums nepiestāv.

Nevar nepieminēt pavasarīgus dzērienus un uzkodas, ar kurām visa vakara gaitā mielojās uzņēmuma labākie klienti.

Vakars noslēdzās ar loteriju, kurā tika izlozētas daudzas un dažādas vērtīgas balvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu