«Arēnā Rīga» populārais TV šovs «Prožektorperishilton» (atcelts)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/ProzektorPerisHilton

18. novembrī uz «Arēna Rīga» lielās skatuves kāps četri asprātīgi TV raidījumu vadītāji - populārākais Krievijas improvizācijas šovs «Prožektorperishilton» («ПрожекторПерисХилтон»).

Četru sezonu garumā raidījumam «Prožektorperishilton» bijis viens no augstākajiem reitingiem Krievijas «Pirmajā kanālā». Katru gadu «Prožektors» saņēma TEFI balvu kā labākais informatīvi izklaidējošais raidījums, bet klips «Esam noilgojušies! Drīz satiksimies!» («Скучаем! Скоро встретимся!») tika nominēts kategorijā «Ētera promo».

Visasprātīgākie un ironiskākie raidījuma vadītāji - Ivans Urgants, Gariks Martirosjans, Sergejs Svetlakovs un Aleksandrs Cekalo – atkal ir kopā un pārvietos šova «Prožektorperishilton» improvizācijas un lielās skatuves. Neformālās sarunas formātā viņi komentēs avīžu rakstus, apspriedīs aktuālus jaunumus un kolorītus notikumus. Nobeigumā, kā jau ierasts, skatītājus gaida spožais muzikālais fināls, kas ir neatņemama šā humora un ironijas kokteiļa sastāvdaļa. Iespējams. arī kāds no skatītājiem kļūs par viesi pie vadītāju galda uz «Arēnas Rīga» skatuves.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu