Piedzērusies māte ar bērnu mašīnā «lido» pa šoseju un nogāžas uz jumta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piedzērusies māte, kura zaudēja kontroli pār lielā ātrumā vadītu automobili, tādējādi izraisot avāriju, kamēr viņas dēls atradās aizmugurējā sēdeklī, apcietināta uz 26 nedēļām.

Alkohola līmenis Tanjas Čikvatures (32) no Koventrī pilsētas Anglijā asinīs trīs reizes pārsniedza normu, kad 2016. gada 12. decembra rītā viņa sadauzīja savu «Nissan Qashqai», ziņo BBC.

Kravas automobiļa vadītājs, kurš netālu no Pīterboro pilsētas redzēja avāriju, apgalvo, ka auto uzlidojis četru metru augstumā.

Miertiesneši atklājuši, ka Čikvature iepriekšējā naktī bijusi nomodā un dzērusi degvīnu. Viņas 20 mēnešus vecais dēls avārijā necieta, bet viņa pati guvusi nelielas traumas.

Sieviete lielā ātrumā esot apdzinusi kravas automobili, kad apļveida krustojumā zaudēja kontroli un «pārlidoja» tam pāri, pirms piezemēšanās uz jumta aizķerot koku.

Avārijas vietā Čikvature attiecās veikt alkohola pārbaudi izelpā, taču pēcāk nodotajā asins paraugā uz 100 ml tika konstatēti 246 mg alkohola. Atļautā alkohola koncentrācija ir 80 mg uz 100 ml asiņu.

Viņai piespriests 26 nedēļu apcietinājums par bīstamu braukšanu dzērumā, kā arī aizliegts vadīt transportlīdzekli trīs gadus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu