Pārsteidzošas pārmaiņas: TV3 laika ziņu vadītājs zaudē 17 kg

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Tievēšanas septītajā dienā uzdrošinājos pielaikot bikses, kas pēdējo reizi bija derējušas pirms pusotra gada. Tas bija pārsteidzoši - biju zaudējis gandrīz 5 kilogramus. Tievējot tādos tempos, gribēju iet vēl tālāk. Tagad esmu nometis 17 kg liekā svara,» tā pēc sava tievēšanas piedzīvojuma saka TV3 laika ziņu vadītājs un mūziķis Ansis Klintsons. Lasi interviju un uzzini, kā nomest liekos kilogramus, lai liekais svars nekad neatgrieztos!

– Ansi, kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Pirmo reizi svarā vairāk nekā vajadzētu pieņēmos pirms vairākiem gadiem. Sāku ēst vairāk dārzeņus, salātus, ierobežoju ogļhidrātu daudzumu. Bet tad - aptuveni pirms gada - beidzās mans svaigēšanas laiks, jo kļuva grūti. Tā atkal iedzīvojos liekos kilogramos. Piespiedu sevi un gāju uz sporta zāli. Rezultāti arī it kā bija, taču nelieli.

Foto: Publicitātes foto

– Kā nolēmi pievērsties Stokholmas diētai?

– Par Stokholmas diētu pirms tam biju dzirdējis tikai runas. Un tās pašas - no cilvēkiem, kas paši šo diētu nemaz nebija mēģinājuši. Vēl biju par to lasījis internetā, taču viens ir izlasīt vai dzirdēt, bet pavisam kas cits - pameģināt pašam uz «savas ādas». Pirms diētas sākšanas biju diezgan skeptisks, tomēr izlēmu mēģināt.

– Kā notika diētas ievērošana?

– Saņēmu savu uztura plānu un sapratu, ka es to varu un gribu! Brīdī, kad sāku pēc receptēm gatavot paredzētos ēdienus, nodomāju, ka parēdies noteikti nebūšu (smejas), bet beigās sanāca diezgan daudz ēdamā, lai nejustos badā nevienu mirkli. Bija feini, ka man sniedza ieteikumus pat dienām, kad prasījās «pagrēkot». Jutos aprūpēts.

Stokholmas diētas ēdienu receptes noderēja arī visai ģimenei un tādā veidā izdevās ieinteresēt arī sievu, kas pievienojās manam tievēšanas izaicinājumam un beigās esam notievējuši abi.

Foto: Publicitātes foto

– Kad sāki pamanīt pirmos rezultātus? Kādi tie bija?

– Pirmie rezultāti bija jau piektajā dienā, kad sajutos vieglāks. Tas man kā skeptiķim bija liels pārsteigums. Septītajā dienā uzdrošinājos pielaikot bikses, kas pēdējo reizi bija derējušas pirms pusotra gada. Tas bija pārsteidzoši - biju zaudējis gandrīz 5 kilogramus. Tāpat kā apetīte rodas ēdot, tievējot tādos tempos, manī radās vēlme iet vēl tālāk. Tagad, kad esmu nometis 17 kg un svari rāda 83,3 kg, esmu ļoti pateicīgs gan sev, gan savai izvēlei.

Manuprāt, Stokholmas diēta ir vairāk ēšanas veids, nevis diēta, klasiskajā izpratē un, ja ir vēlme atbrīvoties no liekā svara, šis ir nesāpīgākais un patīkamākais veids, kāds man ir gadījies.

– Ko Tu ieteiktu citiem cilvēkiem, kuri arī vēlas notievēt?

– Stokholmas diēta ir vienreizēja metode - vienkārši ievadi datus, vēlamo rezultātu un, ja ievērosi instrukcijas, sasniegsi rezultātus bez varonīgām mokām, bet ar smaidu. Visiem tiem, kas vēl domā, vai vajag, es ieteiktu nevilkt garumā un ķerties pie lietas, nemeklēt attaisnojumus, lai to nedarītu! Tuvojas vasara, kad visi pludmalē gribam izskatīties labi.

Lūk, ko tu saņemsi, piesakoties Stokholmas Diētai jau šodien:

BEZMAKSAS konsultācijas

⦁ Sulīgu 80% atlaidi savam notievēšanas plānam

BEZMAKSAS receptes un padomus, lai liekais svars nekad neatgrieztos

Reālu garantiju – ja nenotievēsi 7 dienās – visa nauda atpakaļ!

LASI CITUR: StockholmHealth.com – un saņem individuāli tieši tev radītu notievēšanas plānu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu