Kopš decembra aktieris Čārlijs Šīns diendienā lietojis alkoholu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Portāls «RadarOnline» raksta, ka aktieris Čārlijs Šīns kopš Ziemassvētkiem nav beidzis lietot alkoholiskos dzērienus un to vien dara, kā dodas ar draugiem uz bāriem, rīko mājas ballītes un atpūšas.

Kā jau ierasts, trauksmi par aktiera veselības stāvokli sacēlusi viena no viņa bijušajām sievām, aktrise Denīze Ričardsa, un Čārlijam nekas cits neatlika, kā ļauties viņa vecāku pierunāšanai doties uz rehabilitācijas iestādi.

Aktiera vecāki pirms dēla pārliecināšanas bija droši, ka krišana alkohola valgos, nerūpēšanās par veselību šoreiz būs pēdējais piliens un aktieris šķirsies no dzīves.

Šīna mājās biežs viesis ir viņa labākais draugs aktieris Tonijs Tods, ar kuru kopā Šīns vienmēr lieto alkoholu un nokļūst dažādās nepatīkamās situācijās.

Tiklīdz Tods pēc vairāku mēnešu izklaidēšanās uz Šīna rēķina atsāka filmēties, Denīze un aktiera vecāki devās to pārliecināt par labu ārstēšanās iestādei, kā nekā slavenība joprojām nebija beigusi svinēt Ziemassvētkus.

Pagaidām aktierim klājas labi, Šīns ir apņēmības pilns vairs nelietot alkoholu, bet veltīt savu dzīvi bērniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu