Aizkraukles novada pašvaldība ik mēnesi atvēlēs € 2000 bezmaksas biļetēm pensionāriem nokļūšanai uz mazdārziņiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

No 13.aprīļa līdz 13.oktobrim Aizkraukles pensionāri ar pašvaldības atbalstu darba dienās bez maksas varēs braukt uz mazdārziņiem, informēja Aizkraukles novada pašvaldības vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Zanda Bistere.

Pašvaldība martā noslēgusi līgumu ar AS «CATA», lai arī šogad pensionāri, sezonas laikā dodoties uz mazdārziņiem, varētu izmantot atsevišķus sabiedriskā transporta reisus par brīvu. Pašvaldībai tas izmaksās vairāk nekā 2000 eiro katru mēnesi.

Seniori no Lāčplēša ielas uz Lielziedu pieturu «Līčupes» varēs braukt, uzrādot pensionāru apliecību ar fotogrāfiju un iegādājoties pie autobusa vadītāja biļeti ar 100% atlaidi. Savukārt uz Aizkraukles pagastu varēs braukt no Aizkraukles autoostas, uzrādot Aizkraukles novada pašvaldības izsniegtu talonu un iegādājoties pie autobusa vadītāja biļeti ar 100% atlaidi.

Saskaņā ar AS «CATA» sniegto informāciju, ik mēnesi tiek izsniegtas 4600 bezmaksas biļetes.

Jau vēstīts, ka šādu atbalstu pašvaldība senioriem sniegusi arī iepriekš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu