Kučinskis valdības koalīcijas partijām neprognozē «diez cik labus» rezultātus vēlēšanās Rīgā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ministru prezidents Māris Kučinskis valdības koalīcijas partijām neprognozē «diez cik labus» rezultātus vēlēšanās Rīgā.

Intervijā laikrakstam «Diena» Kučinskis sacīja: «Esošie nenoliedzami strādā ļoti profesionāli sabiedrisko attiecību jomā, pusgadu pirms vēlēšanām pret viņiem iet ar kaut kādiem brīnumpiedāvājumiem, uz ko lielu cerot, ir naivi. Es valdības koalīcijai neparedzu diez cik labus rezultātus Rīgā, un varbūt tas būs par iemeslu 2017.gada rudenī parunāt par nākotni.»

Savukārt, komentējot valdības nākotni, premjers norādīja, ka tā varētu nostrādāt līdz 2018.gada beigām. «Lai visu to, kas iesākts, varētu pabeigt un arī novērtēt rezultātu, ir vajadzīgs nostrādāt līdz jaunajai Saeimai. Tā ka likme ir uz to. Bet teikt, ka ilgāk noturēties pie varas būtu pašmērķis, - protams, nē. Arī man kā visiem cilvēkiem uznāk krīzītes, es pat esmu pieķēris sevi, ka ir brīži, kad negribas uz darbu iet,» sacīja premjers. Viņš gan uzsvēra, ka ātri tiek tam pāri, jo prieku varot gūt, arī veicot premjera pienākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu