Mila Kunisa un Eštons Kačers izlēmuši apstāties un vairāk nekļūt par vecākiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Novembra beigās aktieri Mila Kunisa un Eštons Kačers otro reizi kļuva par vecākiem, pārim piedzima dēls Dimitrijs, par kura ienākšanu ģimenē ļoti priecājās viņu divus gadus vecā meitiņa Vaijata. Kunisa jau apmeklē saviesīgus pasākumus un intervijā pastāstījusi, kā tas ir - audzināt divus bērnus.

Mila Kunisa paziņojusi, ka pēc bērna dzimšanas visa uzmanība tiek veltīta bērnam un tikai tad sev. Kamēr nav bērnu, viss laiks un uzmanība tiek veltīta tikai sev, turpretī, ja ir divi bērni, tad laiku sev izdodas atrast, tikai kad abi mazuļi ir apmierināti.

Otrais bērns Milai nerada nekādu stresu; piedzimstot Vaijatai, viņa nav zinājusi, ko darīt, kad darīt, un vienmēr likās - nekam nepietiks laika, bet tagad viss ir citādāk.

Pēc otrā bērna dzimšanas aktieri parunājuši un izlēmuši pagaidām apstāties pie ģimenes, kurā ir divi bērni, jo nav gatavi plašākai ģimenei.

Mila jau atsākusi filmēties un paralēli audzina bērnus, kas nav viegli.

Pāris ir laimīgi ar diviem bērniem un nevēlas riskēt un spēlēties ar likteni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu