Trakā pasaule: 94 gadus veca «McDonald’s» darbiniece svin 44. darba jubileju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Ļaudis, pārkāpjot 50 gadu slieksni, mēdz aizdomāties par došanos pensijā. Lorēna Maurere tā vietā izlēma savas dzimtās pilsētas Evansvilas (ASV) «McDonald’s» pieteikties darbā.

Tas noticis 1973. gadā. «Kad es sāku, nebiju domājusi palikt,» sirmā kundze atklāj medijiem. «Es teicu savam vīram, ka esam pārāk jauni, lai paliktu mājās, tāpēc devos strādāt.»

Maureres kundze šobrīd strādā piektdienās un sestdienās brokastu maiņas: «Es tur esmu piecos no rīta, kad restorāns atveras. Man ir jāceļas trijos.»

Ātrās ēdināšanas restorāns Lorēnai darba jubilejā bija sarīkojis īpašu pasākumu, uz kuru bija ieradušies dučiem cilvēku, raksta «The Huffington Post».

«Pēc visiem šiem gadiem viņa vēl aizvien ir lojāla un uzcītīga darbiniece, kas klientus sagaida ar apburošu smaidu. Lorēnai ir savs klientu loks, kuri vēlas, lai pasūtījumu pieņem tieši viņa,» medijiem atklāja franšīzes īpašnieki Čips un Keitija Kenvorti.

Lai arī Lorēna par došanos pensijā domājot ik ziemu, viņas regulārie klienti parūpējoties par pavasari arī pat visaukstākajās dienās.

«Ja laiks ir slikts, viņi mēdz mani savākt pēc maiņas beigām un aizvest mājās. Ko vēl vairāk tu vari vēlēties?» priecājas Lorēna.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu