Šikā smaržu pasākumā sabiedrības dāmas un kungi novērtē nišas smaržu aromātus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

5.aprīlī Rīgā žurnāls «L’Offciel Latvija» rīkoja saviem klientiem ierasto «Club Chic» pasākumu, kurš šoreiz tika veltīts ekskluzīvām smaržām, kuru aromātus varēja sajust un iegādāties.

Sabiedrības dāmas, uzņēmēji, modes blogeri ieradās uz ekskluzīvo nišas aromātu skati, kuru piedāvāja zīmols «Quintessence». Modeļi šeihu karaļa un karalienes lomā staigāja pa pasākuma norises vietu, izrādot smaržu pudelītes un vēdinot vēdeklīšus, kuri bija sapūsti ar dažādām smaržām, tādā veidā ļaujot sajust bagātīgos aromātus.

Pasākuma vadītājas lomā iejutās par radio geišu dēvētā Ieva Adamss, kurai, kā jau dāmai, smaržu pasaule nav tāla, un viņa tikai ar savām zinībām par smaržām bagātināja pasākumu.

Viesus izklaidēja arī dziedātāja Kamilla, kura vairākkārt kāpa uz skatuves un izpildīja populāru dziesmu kaverversijas, apburot viesus ar savu lielisko balsi.

Tāpat vakara gaitā par aromātu daudzveidību, popularitāti, pieprasītākajiem aromātiem pastāstīja parfimēre no Maskavas Svetlana Komisarova.

Viesi ieradās pasākumā, ievērojot vakara dreskodu, kas, kā jau ierasts šādos pasākumos, bija smart casual.

Vakara izskaņā norisinājās loterija, kurā varēja laimēt kādas no smaržām, viesi, kas no pasākuma devās visātrāk mājās, saņēma piemiņas dāvanas.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu