Dziedātāja Britnija Spīrsa gatavojas apprecēties

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Britnija Spīrsa un fitnesa treneris Sems Agarijs satiekas mazāk par pusgadu, bet jau plāno kopīgu nākotni, nostiprinot attiecības ar laulības saitēm.

Divdesmit trīs gadus vecais Sems vēl nav bildinājis trīsdesmit piecus gadus veco Britniju, bet viņa jau atradusi perfektu gredzenu un devusi mājienu, ka gaida šo īpašo jautājumu.

Last show of the week with @samasghari ???

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Interesants pavērsiens Spīrsas dzīvē, jo vēl nesen slavenība apgalvoja, ka vairs nekad nevēlas precēties, jo laulība parasti izjauc viņas laimi.

Mīlnieki iepazinās klipa «Slumber party» uzņemšanas laukumā, jaunais vīrietis iedevis māksliniecei savu telefona numuru, par kuru viņa aizmirsusi, bet pēc pusgada, kārtojot somiņu, atradusi un piezvanījusi vīrietim.

Nu Semam vairs nav tik daudz laika fitnesam, jo laikā, kad Britnija uzstājas, viņam ir jārūpējas par viņas bērniem un jādara mājas darbi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu