«Dzeguzīte un draugi» izdod jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ansamblis «Dzeguzīte un draugi» šonedēļ laidis klajā savu jauno albumu «Kur dzīvo laime», kas tapis sadarbībā ar vairākiem pazīstamiem latviešu populārās mūzikas izpildītājiem, informē «Mikrofona ierakstu» pārstāvji. Ginta Stankeviča studijā ierakstītā albuma mūzikas un vārdu autors ir Guntars Račs.

«Esmu ļoti gandarīts par albumu, kā arī par vakardienas pasākumu, kura laikā es pats guvu atbildi uz albuma nosaukumā iekodēto nosaukumu. Kur dzīvo laime? Tur, kur ir tavi draugi. Tik vienkārši!» tā Guntars Račs.

Kopā ar bērniem jaunās dziesmas iedziedājuši Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Sergejs Jēgers, Zigfrīds Muktupāvels, Antra Stafecka, Normunds Rutulis, Kaspars Markševics, Katrīna Bindere un Mārtiņš Ruskis. Račs stāsta: «Ar «Dzeguzīti» man ir daudz dziesmu, kas sarakstītas kopā ar maestro Raimondu Paulu. Bet man jau sen gribējās pašam pamēģināt uzrakstīt arī melodijas saviem vārdiem, jo, tos rakstot, vienmēr arī dungoju.»

Ar šā albuma palīdzību plānots piesaistīt atbalstītājus Latvijas Bērnu bāreņu fonda iniciatīvai vākt līdzekļus speciālo internātskolu terapeitisko spēļu istabu iekārtošanai bērniem ar īpašām vajadzībām. Daļa no gaidāmā albuma ienākumiem tiks novirzīti šā mērķa realizācijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu