VL-TB/LNNK saraksta kodolu Rīgā veidos pašreizējie deputāti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) saraksta kodolu pašvaldību vēlēšanās Rīgā veidos pašreizējie domes deputāti, bet būs arī jaunpienācēji, piemēram, bijusī Saeimas deputāte, tā dēvēto «olšteiniešu» pārstāve Elīna Siliņa, informēja politiskajā spēkā.

Rīgas domes vēlēšanās ar pirmo numuru kandidēs pašreizējā deputāte Baiba Broka, un viņa pastāstīja, ka saraksta kodols būs esošie Rīgas domes frakcijas deputāti, piemēram, Andris Pārups, Nauris Puntulis, Ieva Holma.

Tomēr sarakstā būs daudz jaunpienācēji - biatlonists, četru Olimpisko spēļu spēļu dalībnieks, uzņēmējs Gundars Upenieks, Latvijas Triatlona federācijas prezidents, uzņēmējs Vilnis Priedītis, Latvijas Universitātes lektore, nodokļu speciāliste un finansiste Līga Leitāne, Azerbaidžāņu kultūras biedrības pārstāvis Amils Salimovs, Siliņa kā arī citi, norādīja Broka.

VL-TB/LNNK Rīgas nodaļa pilnsapulcē apstiprināja deputātu kandidātu sarakstu un programmu Rīgas domes vēlēšanām, tomēr par to vēl jālemj partijas valdei. Līdz ar to sīkāka informācija tiks sniegta vēlāk.

Pašvaldību vēlēšanas notiks šogad jūnijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu