Aktrise Naomi Vatsa «atriebjas» fanei par fotogrāfijas uzņemšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Internetu sajūsminājusi kāda lietotāja atklāta austrāliešu aktrises Naomi Vatsas atbilde uz viņas fotogrāfijas no Ņujorkas metro publicēšanu internetā.

48 gadus vecā aktrise pērn jūnijā publicēja fotogrāfiju, kurā sieviete fotografē viņu, lai pēc tam bildi ievietotu fotoapmaiņas vietnē «Instagram».

The beautiful Naomi Watts on the subway today. #fanningout #hlclannyc2016

A post shared by aubrey lofgren (@aubreylofgrenphotography) on

Portretu fotogrāfe Obrija Lofgrena, esot atvaļinājuma Ņujorkā, metro pamanīja Vatsu un viņu nofotografēja. Foto, kurā Vatsa redzama sēžam metro ar telefonu rokās, Lofgrena publicēja «Instagram», pievienojot parakstu: «Daiļā Naomi Vatsa šodien metro».

Tomēr Vatsa nebija tik ļoti ieslīgusi savā telefonā, lai nepamanītu, ka tiek fotografēta, tādēļ kādā brīdī arī viņa nofotografēja pretī sēdošo sievieti.

«Domā, ka esi diezgan izmanīga?» rakstīja Vatsa, pievienojot mirkļbirkas #pieķēru tevi, #bilde, #metro ainiņas.

Think you're pretty sneaky? #gotyou #snap #subwayscenes ???

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Lofgrena vēlāk atzinās, ka ir Vatsas fotogrāfijā redzamā sieviete. «Pieķerta», viņa parakstīja ekrānšāviņu no Vatsas «Instagram» konta.

Lai gan asprātīgā fotogrāfiju apmaiņa notika pirms vairāk nekā pusgada, internetu tā pāršalkusi vien šonedēļ, kad kāds «Twitter» lietotājs pamanīja saraksti un uzteica Vatsas smieklīgo atbildi uz šo situāciju. Arī citi sociālo tīklu lietotāji atzinīgi novērtējuši talantīgās aktrises reakciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu