Naumova atgriezusies uz dzīvi Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Semēvics

Kopš pagājušā gada vasaras no Francijas uz dzīvi Latvijā atgriezusies mūsu Eirovīzijas zvaigzne - dziedātāja Marija Naumova, vēsta izdevums «Kas Jauns». Kā zināms, deviņus gadus kopā ar vīru Raiti Bullīti un viņa meitu Ramonu, kā arī kopīgi pasaulē laisto dēliņu Artūru Naumova dzīvoja Parīzē.

Kā galvenos iemeslus, lai atgrieztos, viņa min ilgas pēc mājām un Artūra izglītības iespējas.

«Viens no galvenajiem iemesliem bija tas, ka mājas ir mājas. Viennozīmīgi. Nekas nav labāks par mājām! Otrs iemesls domāt par atgriešanos bija bērna izglītība, jo šogad rudenī dēlam jāsāk skolas gaitas. Godīgi? Izglītība Latvijā ir labāka. Bērnam šeit var iedot daudz vairāk. Jo te jau ir zināms, kas ir labs, kas nav,» izdevumam stāsta Naumova.

Šis pavasaris Marijai Naumovai ir loti radošs. Gada nogalē pēc 12 gadu pārtraukuma viņa izdeva jaunu albumu «Uz ilūziju tilta», bet šajā pavasarī Marija devusies koncertturnejā (aplūko foto no Jelgavas koncerta!). «Albums ir mans simboliskais tilts starp divām mājām - Latviju un Franciju, kā arī tilts starp divām paaudzēm - manu un vecāko paaudzi. Tas ir tilts starp to, kāda biju pirms desmit gadiem un kāda esmu tagad...» atklāj dziedātāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu