Šefpavārs atklāj ēdienus, kurus karaliene Elizabete nekad neēd

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Britu karaliskās ģimenes šefpavārs Darens Makgreidijs pie monarhiem strādāja 15 gadus. Ārvalstu medijiem viņš atklājis dažus ēdienus, kurus karaliene Elizabete II neēd nekad.

Makgreidijs sarunā ar portālu «Recipes Plus» atklājis, ka Lielbritānijas karaliene neēd makaronus, kartupeļus un ķiplokus.

Šefpavārs atklāj, ka karaliene Elizabete nekad neēd cieti saturošus ēdienu, ja vien tos nepasniedz kādās saviesīgās vakariņās. Karaliene ikdienā pārsvarā ēd visai specifiskus ēdienus - grilētas zivis vai vistu ar divu veidu dārzeņiem.

Tāpat viņai ļoti garšo salāti vai svaigi augļi, it īpaši banāni.

«Ēdot banānus, viņa nogriež nost abus galiņus un banānu gareniski sagriež uz pusēm, bet pēc tam to sagriež mazos gabaliņos, lai varētu ēst ar dakšiņu,» atklāj Makgreidijs.

«Mēs nekad nevarējām pasniegt neko ar ķiplokiem vai pārāk daudz sīpoliem,» piedzīvotajā dalās šefpavārs. «Tāpat mēs nevarējām pasniegt gaļu, kas bija jēla, jo viņai gaļa patīk labi izcepta.»

Tomēr karalienei patīk arī našķēties. Izrādās, ka viena no viņas mīļākajām ir šokolādes biskvīta kūka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu