Pasniegtas kantrimūzikas balvas. Merenai Morisai debija!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

2. aprīlī Lasvegasā norisinājās ikgadējā kantrimūzikas akadēmijas godalgu ceremonija (ACM Awards), kurā laurus plūca tādi mākslinieki kā Džeisons Aldīns (Jason Aldean), Miranda Lamberte (Miranda Lambert), Merena Morisa (Maren Morris) u.c.

Vislielāko nomināciju skaitu - septiņas - bija izpelnījies Austrālijas mūziķis Kīts Ērbans, taču viņš nesaņēma nevienu balvu.

Sešās kategorijās bija nominēta pieredzējusī Miranda Lamberte un jaunā kantri zvaigzne Merena Morisa (Maren Morris). Lamberte ieguva labākās sieviešu kārtas izpildītājas balvu, bet Morisa - debijas balvu.

Par gada mākslinieku nosaukts Džeisons Aldīns.

Gada singls grupai «Florida Georgia Line» («H.O.L.Y.»), savukārt gada albums - Mirandas Lambertes «The Weight of These Wings».

Duets «Brothers Osborne» tika godalgots kategorijās «Gada vokālais duets» un «Gada jaunais vokālais duets vai grupa».

Par gada labāko tika atzīts video, kas tapis kompozīcijai «Forever Country». To ierakstījuši 30 kantri mūziķi, kas apvienojušies kolektīvā «Artists of Then, Now & Forever».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu