KKC nīderlandiešu/latviešu grupas «Matt Winson» koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

4. aprīlī plkst. 20 Kaņepes Kultūras centrā notiks nīderlandiešu / latviešu indie - folk grupas «Matt Winson» koncerts. «Matt Winson» rada progresīvu folkmūziku, savā skanējumā ievijot arī elementus no bluegrass, džeza un popmūzikas.

Savos pirmsākumos «Matt Winson» bija sadarbība starp dziedātāju Matthijs Steur un multiinstrumentālistu Pieter van Winsen. Abu mūziķu vārdi arī veido grupas nosaukumu. 2014. gadā grupai pievienojās bundzinieks Thomas van Winsen un latviešu trompetists Magnuss Bauģis.

Savu pirmo īsplati «Glowing Eyes» grupa izdeva 2015. gadā, tā paša gada vasarā grupas pirmās koncertturnejas ietvaros tā tika atvesta arī uz Baltijas valstīm. 2016. gada sākumā grupa ierakstīja savu pirmo pilnapjoma albumu «Woodfalls». Albuma prezentācijai sekoja izvērsta tūre Nīderlandē.

Divas dziesmas no albuma – «The River» un «Into Pieces» - guvušas uzmanību arī publiskajā telpā. Tās atskaņotas gan Nīderlandes un Beļģijas vadošajās raidstacijās, gan atskaņotas interneta mūzikas vietnē Spotify.

Ieejas biļetes var iegādāties tikai pirms koncerta, to cena 3 eiro.

www.mattwinson.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu