«Nīderlandiešu tēvoči» (Dutch Uncles) atgriežas ar jaunu plati

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

17. februārī klusi un nemanāmi jaunu plati laidis klajā savdabīgais britu modernā roka kolektīvs «Dutch Uncles». Ieraksts ar nosaukumu «Big Balloon» seko TVNET slejās slavētajam albumam «O Shudder» (2015). Tā recenziju var atrast resursos.

Albumu laiž klajā izdevniecība «Memphis Industries», un tas ir pirmais, kopš grupu pameta ģitārists Daniels Spedings (Daniel 'Sped' Spedding).

Grupa jaunajā platē smēlusies iedvesmu no Keitas Bušas, Deivida Bovija un Eiropas tehno.

Plate nav saturiski konceptuāla. Katra dziesma vēsta par ko atšķirīgu, atklāj solists Dankans Voliss (Duncan Wallis). Tēmas ir visdažādākās - vientulība, ceptas vistas, paranoja, terapija utt.

«Big Balloon»
«Big Balloon» Foto: Publicitātes foto

Atgādinām, ka grupa izveidojusies 2008. gadā mazajā Mārplas pilsētiņā (Lielās Mančestras reģions) un savā mūzikā sākotnēji ietekmējusies no tādām postpanka ēras apvienībām kā «XTC», «Talking Heads», no minimālisma komponista Stīva Reiha (Steve Reich) un progresīvā roka vaļiem «King Crimson».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu